Website laten maken in Limburg

Niet zomaar een website, maar jouw online identiteit

WebZuid bouwt betaalbare en professionele websites in Limburg, maar ook daarbuiten. Wil jij bijvoorbeeld een voordelige website laten maken in Eindhoven? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We richten ons op zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf. Wij denken continu met je mee, geven proactief advies om zo samen met jou het beste resultaat neer te zetten. 

Wil jij ook een voordelige website laten maken in Limburg (of omgeving)? Lees dan verder!

Eenvoudig zelf te beheren

Het is mogelijk om je website zelf te beheren. Indien je voor deze optie kiest ontvang je een uitleg en een handleiding waarmee duidelijk wordt hoe je bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen kunt plaatsen. Voor een optimale werking raden we echter aan om de website door ons te laten beheren.

Snel online

Je website zal binnen 2 dagen online bereikbaar zijn. Uiteraard is de website dan nog niet voltooid, maar wel kunnen we bijvoorbeeld alvast je contactgegevens weergeven zodat je wel al bereikbaar bent voor bezoekers.

Transparante werkwijze

Gedurende het proces van het bouwen van de website of webshop houden we je op de hoogte van de zaken waar we mee bezig zijn. Zo maken we het voor jou ook begrijpelijk en waar nodig kunnen we tijdig bijsturen. De website zal zó worden gebouwd dat deze goed weergegeven wordt op alle apparaten. We melden je website tevens aan bij Google voor een optimale vindbaarheid.

,,WebZuid levert je website pas op zodra je 100% tevreden bent! Ze zetten zich echt voor je in en denken steeds proactief met je mee.”

Nieuwsgierig geworden?

Voor ieder budget een passend pakket!

We hebben 3 pakketten samengesteld waar je in de basis uit kunt kiezen, zie hieronder. Uiteraard is er ruimte voor maatwerk, de mogelijkheden nemen we dan ook graag met je door.

BASIS

WEBSITE V.A. €450,-

GESCHIKT VOOR DE KLEINE ONDERNEMER

PLUS

WEBSITE V.A. €850,-

DIRECT GOED UIT DE STARTBLOKKEN

OP MAAT

WEBSITE PRIJS OP AANVRAAG

ALLES OP MAAT

Heb je niet zoveel nodig als het basispakket, bijvoorbeeld slechts één pagina? Of heb je juist meer nodig dan het pluspakket? 

Wij luisteren graag naar jouw specifieke wensen, adviseren je hierbij en maken vervolgens een offerte die daarbij past!

Aanvullende dienstverlening

Jouw website hoort ook op de lange termijn goed te blijven draaien. Daar bieden wij de oplossingen voor. Bij het Basis-, Plus- of Op Maat-websitepakket kun je daarom kiezen uit onderstaande optionele diensten.

Wil je geen omkijken meer hebben naar de ‘achterkant’ van je website? Dan is het slim om een servicepakket af te nemen! Het onderhouden van een website is ontzettend belangrijk. Een website die niet goed onderhouden wordt, zal door Google nooit hoog worden geplaatst. Daarnaast zorgt onderhoud er voor dat de website (technisch) blijft werken. Daarom kun je optioneel een service pakket afsluiten.

Je krijgt:
Dagelijkse back-ups: we maken dagelijks back-ups op een externe server. Je website blijft zo altijd veilig opgeslagen! Mocht het nodig zijn, dan herstellen wij je website kosteloos.
Persoonlijke ondersteuning: wij staan te allen tijde klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en om jouw problemen daadwerkelijk op te lossen.
Updates & Onderhoud: we voeren periodiek updates uit die er voor zorgen dat jouw website veilig en optimaal blijft draaien.

– We bieden dit onderhoudspakket aan voor een bedrag van €20,- per maand  óf een eenmalig bedrag van €200,- per jaar.

Heb je zelf voldoende tijd en beheers je de basis computervaardigheden? Dan kan het zelf beheren van je website een uitkomst voor je zijn. We bieden je een training aan waarin we je uitleggen hoe je zelf content toe kunt voegen aan de website. Denk aan het maken van nieuwe pagina’s, het bijwerken van plugins en thema’s en het plaatsen van tekst en afbeeldingen. Je ontvangt een handleiding van ons en deze lopen we samen door. Natuurlijk geven we dan ook een antwoord op al je vragen!

– Deze training bieden we je aan voor een éénmalig bedrag van €75,- p.p. Ook in de periode na de training blijven we gewoon je vragen beantwoorden.

Per website-pakket zijn standaard een aantal gratis supporttickets opgenomen. Door het inzetten van deze supporttickets kun je wijzigingen laten doorvoeren aan je website. Wijzigingen houden in: het aanmaken van pagina’s, nieuwe teksten plaatsen, video’s plaatsen, afbeeldingen plaatsen etc.

Doorgaans rekenen we per opgemaakte pagina één supportticket. Het betreft hier dus enkel wijzigingen aan de content van de website.

– Zijn je supporttickets op? We bieden de mogelijkheid om extra supporttickets bij te kopen. Eén supportticket kost eenmalig €25,-

€ Alle prijzen zijn exclusief btw