Diensten

De plek voor betaalbare, professionele websites en webshops!


Een website, webshop of drukwerk laten maken in de regio Limburg? Kijk dan niet meer verder. Wij leveren de beste websites en webshops, tegen de beste prijs, met vooral de beste service. WebZuid biedt verschillende diensten aan voor hobbyisten, start-ups en het MKB. Wij ontzorgen u geheel op het gebied van websites, webshops en/of drukwerk.

Website laten maken in Limburg

WebZuid maakt betaalbare en professionele websites in de regio Limburg (maar ook daarbuiten) voor hobbyisten, starters en het MKB. Wij denken continu met u mee en kijken bijvoorbeeld ook kritisch naar uw teksten en afbeeldingen, adviseren u hierbij en herschrijven deze indien gewenst.
U zult binnen 2 dagen online bereikbaar zijn. Uiteraard is uw website nog niet voltooid, maar denk hierbij aan het online beschikbaar zijn van uw e-mailadres en telefoonnummer, zodat klanten u wel al weten te bereiken.
De website zal zó worden gebouwd dat deze goed weergegeven wordt op smarpthones en tablets (ook wel responsive genoemd). Lees ook ons artikel: is een mobielvriendelijke website nu echt zo belangrijk?
Het is mogelijk om uw website zelf te beheren. U zult hier dan eerst een uitgebreide instructie over krijgen. Indien gewenst beheren wij de website voor u.
Een website laten maken in Limburg bij WebZuid kost eenmalig 450 euro (indicatief).
Betaalbare website laten maken in Limburg?

Webshop laten maken in Limburg

Webshop laten maken in Limburg
WebZuid.nl maakt betaalbare en professionele webshops in de regio Limburg (maar ook daarbuiten) voor hobbyisten, starters en het MKB. Wij denken continu met u mee en kijken bijvoorbeeld ook kritisch naar uw teksten en afbeeldingen, adviseren u hierbij en herschrijven deze indien gewenst.
U zult binnen 2 dagen online bereikbaar zijn. Uiteraard is uw webshop nog niet voltooid, maar denk hierbij aan het online beschikbaar zijn van uw e-mailadres en telefoonnummer, zodat klanten u wel al weten te bereiken.
De webshop zal zó worden gebouwd dat deze goed weergegeven wordt op smarpthones en tablets (ook wel responsive genoemd). Lees ook ons artikel: is een mobielvriendelijke website nu echt zo belangrijk?
Het is mogelijk om uw webshop zelf te beheren. U zult hier dan eerst een uitgebreide instructie over krijgen. Indien gewenst beheren wij de website voor u.
Een basiswebshop laten maken in Limburg bij WebZuid kost eenmalig 995 euro (indicatief, tot ca. 250 producten).

Webhosting

Bij het bouwen van een website of webshop hoort ook webhosting. Webhosting zorgt er in principe voor dat uw website of webshop daadwerkelijk online komt te staan. In samenwerking met onze partner bieden wij extreem goedkope (een gemiddeld tarief is €0,60 per maand), maar wel goede webhosting aan. Uw website heeft een uptime van 99,9%!
Goedkope hosting bij WebZuid.nl

Domeinnaam

Goedkope domeinnaam kopen
Het is belangrijk om een goede domeinnaam te bedenken voor u een website of webshop laat ontwikkelen. Hierin denken wij, indien gewenst, met u mee. De domeinnaam is uw adres op het internet, de naam die iedereen in zal typen om op uw website te komen. Gebruik de domeinnaam-checker op de homepage om te checken of uw domeinnaam nog vrij is!

Drukwerk

Tot slot bent u bij WebZuid.nl ook aan het juiste adres voor drukwerk. Wij ontwerpen en drukken bijvoorbeeld flyers, visitekaartjes, folders, posters, mokken, mappen, spandoeken en borden. Noem maar op. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.
Drukwerk laten drukken Limburg