Webshop laten maken in Limburg

Jouw eigen online shop

Wil je online producten gaan verkopen? Je eigen webwinkel beginnen? Dan helpen we je hier graag bij. We bouwen professionele en betaalbare webshops waarmee je zowel fysieke als digitale producten in alle soorten en maten kunt verkopen. Wil jij ook een voordelige webshop laten maken in Limburg? Lees dan verder.

De webshop is naar wens uit te breiden met extra modules zoals het maken van boekingen en het aanbieden van lidmaatschappen. Voorraden zijn eenvoudig te beheren via de webshop. Afrekenen kan via de gangbare betaalmethoden zoals iDeal, creditcard, Paypal, bankoverschrijvingen of contant bij levering. Andere betalingsmogelijkheden zijn ook mogelijk!

Webshop laten bouwen limburg

,,WebZuid blijft ook na oplevering van de webshop voor ons klaar staan. Altijd een snel, duidelijk en volledig antwoord!”

Eenvoudig zelf te beheren

Het is mogelijk om je webshop zelf te beheren. Indien je voor deze optie kiest ontvang je een uitleg en een handleiding waarmee duidelijk wordt hoe je bijvoorbeeld producten inclusief beschrijvingen en afbeeldingen kunt plaatsen. Voor een optimale werking raden we echter aan om de webshop door ons te laten beheren.

Snel online

Je webshop zal binnen enkele dagen online bereikbaar zijn. Uiteraard is de webshop dan nog niet voltooid, maar wel kunnen we bijvoorbeeld alvast je contactgegevens weergeven zodat je wel al bereikbaar bent voor bezoekers. Ook wordt jouw webshop ‘responsive’ gebouwd, zodat deze goed weergegeven wordt op smartphones en tablets.

Nieuwsgierig geworden?

Voor ieder budget een passend pakket!

We hebben 3 pakketten samengesteld waar je in de basis uit kunt kiezen, zie hieronder. Uiteraard is er ruimte voor maatwerk, de mogelijkheden nemen we dan ook graag met je door.

BASIS

WEBSHOP V.A. €850,-

START MET HET ONLINE VERKOPEN VAN JOUW PRODUCTEN

PLUS

WEBSHOP V.A. €1750,-

VOOR DE AMBITIEUZE ONDERNEMER MET HET OOG OP DE TOEKOMST

OP MAAT

WEBSHOP PRIJS OP AANVRAAG

ALLES GEHEEL OP MAAT

Heb je niet zoveel nodig als het basispakket, bijvoorbeeld slechts één pagina? Of heb je juist meer nodig dan het pluspakket? 

Wij luisteren graag naar jouw specifieke wensen, adviseren je hierbij en maken vervolgens een offerte die daarbij past!

Aanvullende dienstverlening

Jouw webshop hoort ook op de lange termijn goed te blijven draaien. Daar bieden wij de oplossingen voor. Bij het Basis-, Plus- of Op Maat-webshoppakket kun je daarom kiezen uit onderstaande aanvullende diensten.

Wil je geen omkijken meer hebben naar de ‘achterkant’ van je website? Dan is het slim om een servicepakket af te nemen! Het onderhouden van een webshop is ontzettend belangrijk. Een website die niet goed onderhouden wordt, zal door Google nooit hoog worden geplaatst. Daarnaast zorgt onderhoud er voor dat de website (technisch) blijft werken. Daarom kun je optioneel een service pakket afsluiten.

Je krijgt:
Dagelijkse back-ups: we maken dagelijks back-ups op een externe server. Je website blijft zo altijd veilig opgeslagen! Mocht het nodig zijn, dan herstellen wij je website kosteloos.
Persoonlijke ondersteuning: wij staan te allen tijde klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en om jouw problemen daadwerkelijk op te lossen.
Updates & Onderhoud: we voeren periodiek updates uit die er voor zorgen dat jouw website veilig en optimaal blijft draaien.

– We bieden dit onderhoudspakket aan voor een bedrag van €20,- per maand  óf een eenmalig bedrag van €200,- per jaar.

Heb je zelf voldoende tijd en beheers je de basis computervaardigheden? Dan kan het zelf beheren van je website een uitkomst voor je zijn. We bieden je een training aan waarin we je uitleggen hoe je zelf content toe kunt voegen aan de website. Denk aan het maken van nieuwe pagina’s, het bijwerken van plugins en thema’s en het plaatsen van tekst en afbeeldingen. Je ontvangt een handleiding van ons en deze lopen we samen door. Natuurlijk geven we dan ook een antwoord op al je vragen!

– Deze training bieden we je aan voor een éénmalig bedrag van €75,- p.p. Ook in de periode na de training blijven we gewoon je vragen beantwoorden.

Per webshop-pakket zijn standaard een aantal supporttickets opgenomen. Door het inzetten van deze supporttickets kun je wijzigingen laten doorvoeren aan je website. Wijzigingen houden in: het aanmaken van pagina’s, nieuwe teksten plaatsen, video’s plaatsen, producten plaatsen, afbeeldingen plaatsen etc.

Doorgaans rekenen we per opgemaakte pagina één supportticket. Het betreft hier dus enkel wijzigingen aan de content van de website.

– Zijn je supporttickets op? We bieden de mogelijkheid om extra supporttickets bij te kopen. Eén supportticket kost eenmalig €25,-

€ Alle prijzen zijn exclusief btw