Webshop laten maken in Limburg

Webshop laten maken in Limburg

Overweeg je het opzetten van je eigen online winkel om producten te verkopen? Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen. 

Onze focus ligt op het creëren van professionele en betaalbare webshops, waarmee je zowel fysieke als digitale producten moeiteloos online kunt aanbieden. Als je op zoek bent naar een deskundige partij om een professionele webshop in Limburg te laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze webshops worden op maat gebouwd, volledig afgestemd op jouw specifieke eisen en voorkeuren. We integreren diverse functies, zoals een winkelmandpagina, een check-outpagina, evenals productbeoordelingen en recensies. 

Betalingen kunnen worden verwerkt via gangbare methoden zoals iDeal voor alle Nederlandse banken, creditcard en bankoverschrijvingen. Uiteraard zijn andere betaalopties ook bespreekbaar!

KLANTEN VERTELLEN

Voordelen van een webshop

AAN DE SLAG

WAAR WACHT JE NOG OP?

webzuid-luuk-joris-eigenaar-webdesigner

Luuk Joris

Eigenaar & webdesigner

Luuk bouwt de websites en webshops en verzorgt alle zaken omtrent zakelijke e-mail, webhosting, onderhoud, copywriting en SEO. Hij is tevens het vaste aanspreekpunt en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Zuid-Nederland

Wij werken voornamelijk in de regio tussen Eindhoven - Venlo - Maastricht, maar ook daarbuiten!

info@webzuid.nl

Samen een project starten? Mail ons!

06 - 385 272 86

Liever snel antwoord?
App ons 24/7.
Bellen mag natuurlijk ook 😉