Online marketing in Limburg

Website vindbaar in Google

Iedereen hoopt natuurlijk dat zijn of haar website op de hoogste positie in Google verschijnt, of op zijn minst op de eerste pagina. Het vergt het altijd enige tijd en energie voordat Google jouw website opneemt in de organische zoekresultaten, die niet betaald zijn.

Eenmaal vindbaar in Google, is het vervolgens een uitdaging om die begeerde eerste pagina te bereiken. Jij bent niet de enige met dit doel; er zijn mogelijk duizenden anderen die hetzelfde nastreven. Hoe zorg je er dan toch voor dat jouw website direct bovenaan in Google prijkt?

KLANTEN VERTELLEN

Trek bezoekers aan met SEO en SEA

SEA
Adverteren binnen Google is een snelle en effectieve manier om met je bedrijf bovenaan in Google te komen. Doordat jouw website bovenaan in Google staat krijg je wellicht veel meer bezoekers. En hoe meer bezoekers, hoe groter de kans dat je jouw dienst of product verkoopt!

Hiervoor brengen wij eerst alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf of product in kaart. Daarbij houden we te allen tijde rekening met jouw doelstellingen en budget. 

Vervolgens zetten wij de advertenties in elkaar. Na jouw goedkeuring starten we met  adverteren. De advertenties worden doorlopend gemonitord en waar nodig bijgewerkt. Door middel van periodieke rapportages houden we je op de hoogte van de voortgang en resultaten van de campagnes. 

Goed om te weten: bij het adverteren binnen Google betaal je pas zodra iemand klikt op jouw advertentie. Je betaalt dus nooit voor niets! 


SEO
Je hebt jouw product of dienst mooi gepositioneerd op je fantastische website. Alleen heb je nog niet echt bezoekers… 

Hoe kom je dan aan bezoekers voor je website? Waar haal je deze vandaan? Uit de zoekmachine! En met zoekmachine bedoelen we vooral Google. Maar liefst 93% van iedereen ter wereld die zoekt via een zoekmachine, gebruikt Google. 

Een aantal jaren geleden was het nog relatief gemakkelijk om middels een paar handige trucjes op de eerste pagina van Google terecht te komen, zoals de zoekwoorden (in ons geval bijvoorbeeld: website laten maken Limburg) terug te laten komen in de teksten.

Tegenwoordig is het algoritme van Google zo ontwikkeld, dat het voorrang geeft aan kwalitatieve teksten. En dat gaat verder dan simpelweg de juiste hoeveelheid zoekwoorden in de tekst proppen.

AAN DE SLAG

WAAR WACHT JE NOG OP?

webzuid-luuk-joris-eigenaar-webdesigner

Luuk Joris

Eigenaar & webdesigner

Luuk bouwt de websites en webshops en verzorgt alle zaken omtrent zakelijke e-mail, webhosting, onderhoud, copywriting en SEO. Hij is tevens het vaste aanspreekpunt en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Zuid-Nederland

Wij werken voornamelijk in de regio tussen Eindhoven - Venlo - Maastricht, maar ook daarbuiten!

info@webzuid.nl

Samen een project starten? Mail ons!

06 - 385 272 86

Liever snel antwoord?
App ons 24/7.
Bellen mag natuurlijk ook 😉